Új jelszó kérése
stúdió

STÚDIÓFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE AMATŐR ZENEKAROKNAK, ÉNEKESEKNEK, ÉNEKKAROKNAK.

CD kiadás teljes jogi ügyintézéssel

céges reklám CD-k gyártása

korong és borítókészítés

 

Bejelentkezés, további info:

06 70 774 0707

VIDEO a stúdióról itt tekinthető meg!

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
0
8
8
7
6
Házhozszállítás

Termék részletek


ART Tube MP Project USB

ART Tube MP Project USB

Csöves mikrofon előfokEzzel a profi minőségű audio interfész sokoldalú analóg bemenettel vértezi fel digitális munkaállomásodat. Segítségével szinte bármilyen mikrofont, hangszert vagy vonalszintű forrást könnyedén a számítógépedhez csatlakoztathatsz. USB1.1 kompatibilis csatolóját Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista alatt éppúgy használhatod, mint Mac OS 9.1-el. Az ultra alacsony zajszintű diszkrét mikrofon előfok extrém lapos és széles frekvenciamenetet garantál minimális színezés mellett. Így tiszta és naturális hangzást kapsz a jelforrások és integrált funkciók szélesfokú variálhatóságával. Az 1/4-es hangszer bemenet gitárok pickupokhoz van optimalizálva, hogy a nüansznyi változásokat is meghalld. A kézzel válogatott 12AX7A csövek melegséget és zenei dinamikát kölcsönöznek a hangképnek. Az impedanciaválasztóval szinte az összes eszközhözödhöz megatlálhatod a megfelelő illesztést. A kapcsolható magasáteresztő szűrő kiszűri az alacsonyfrekvenciás- és szélzajokat. A 40Hz alatt dolgozó Bessel szűrő megőrzi a basszus tónusát a mélyhangok levágása mellett. Természetesen 48V-os fantomtáp kiadására is képes a készülék. A FET alapú limiter pedig gyors támadási és zenei elengedési idejével könnyen kezelhető eszközt ad a kevésbé hozzáértők kezébe. Ezek mellet még precíz jelszint visszajelzéssel és fázisfordítási lehetőséggel is megörvendeztet téged a Tube MP Project USB.... Teljes leírás: tovább » Segítségével szinte bármilyen mikrofont, hangszert vagy vonalszintű forrást könnyedén a számítógépedhez csatlakoztathatsz. USB1.1 kompatibilis csatolóját Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista alatt éppúgy használhatod, mint Mac OS 9.1-el. Az ultra alacsony zajszintű diszkrét mikrofon előfok extrém lapos és széles frekvenciamenetet garantál minimális színezés mellett. Így tiszta és naturális hangzást kapsz a jelforrások és integrált funkciók szélesfokú variálhatóságával. Az 1/4-es hangszer bemenet gitárok pickupokhoz van optimalizálva, hogy a nüansznyi változásokat is meghalld. A kézzel válogatott 12AX7A csövek melegséget és zenei dinamikát kölcsönöznek a hangképnek. Az impedanciaválasztóval szinte az összes eszközhözödhöz megatlálhatod a megfelelő illesztést. A kapcsolható magasáteresztő szűrő kiszűri az alacsonyfrekvenciás- és szélzajokat. A 40Hz alatt dolgozó Bessel szűrő megőrzi a basszus tónusát a mélyhangok levágása mellett. Természetesen 48V-os fantomtáp kiadására is képes a készülék. A FET alapú limiter pedig gyors támadási és zenei elengedési idejével könnyen kezelhető eszközt ad a kevésbé hozzáértők kezébe. Ezek mellet még precíz jelszint visszajelzéssel és fázisfordítási lehetőséggel is megörvendeztet téged a Tube MP Project USB.
« elrejt
Csöves mikrofon előfok
Ezzel a profi minőségű audio interfész sokoldalú analóg bemenettel vértezi fel digitális munkaállomásodat. Segítségével szinte bármilyen mikrofont, hangszert vagy vonalszintű forrást könnyedén a számítógépedhez csatlakoztathatsz. USB1.1 kompatibilis csatolóját Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista alatt éppúgy használhatod, mint Mac OS 9.1-el.

Az ultra alacsony zajszintű diszkrét mikrofon előfok extrém lapos és széles frekvenciamenetet garantál minimális színezés mellett. Így tiszta és naturális hangzást kapsz a jelforrások és integrált funkciók szélesfokú variálhatóságával. Az 1/4-es hangszer bemenet gitárok pickupokhoz van optimalizálva, hogy a nüansznyi változásokat is meghalld. A kézzel válogatott 12AX7A csövek melegséget és zenei dinamikát kölcsönöznek a hangképnek.

Az impedanciaválasztóval szinte az összes eszközhözödhöz megatlálhatod a megfelelő illesztést. A kapcsolható magasáteresztő szűrő kiszűri az alacsonyfrekvenciás- és szélzajokat. A 40Hz alatt dolgozó Bessel szűrő megőrzi a basszus tónusát a mélyhangok levágása mellett. Természetesen 48V-os fantomtáp kiadására is képes a készülék. A FET alapú limiter pedig gyors támadási és zenei elengedési idejével könnyen kezelhető eszközt ad a kevésbé hozzáértők kezébe. Ezek mellet még precíz jelszint visszajelzéssel és fázisfordítási lehetőséggel is megörvendeztet téged a Tube MP Project USB.
Hangrendszer vezérlők előfok
Általános
Átvitel 10 - 40 000 Hz
Jel-zaj viszony 130 dB
Dinamika tartomány 100 dB
Torzítás 0,05 %
Bemeneti csatlakozók szimmetrikus XLR, szimmetrikus jack
Kimeneti csatlakozók 6.3 Jack, XLR
Működési mód analóg
Bemenetek száma 1 út
Kimenetek száma 1 út
Hangváltó (Crossover)
Hangszínszabályzó (EQ)
Limiter
Kompresszor
Késleltetés (Delay)
Gerjedésgátló (F.D.)
Effektek, Pedálok
Előfok
Bemeneti impedancia 4,7k / 600 (XLR), 1M (1/4") Ohm
Maximális Bemeneti Szint +16 (XLR), +17 (1/4") dB
Kimeneti impedancia 300 (XLR), 600 (1/4") Ohm
Maximális Kimeneti Szint +26 (XLR), +20 (1/4") dB
Maximális erősítés 60 dB
Tömeg, méret, stb
Színek fekete
Tömeg (nettó) 1140 gramm
Csomagolás kartondoboz
Leírás, haszn. ut. igen, idegen nyelvű
Garancia 1 év

 

  • Cikkszám
    10000002934
    Tömeg
    1,14 kg/db
Webáruház készítés