Új jelszó kérése
stúdió

STÚDIÓFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE AMATŐR ZENEKAROKNAK, ÉNEKESEKNEK, ÉNEKKAROKNAK.

CD kiadás teljes jogi ügyintézéssel

céges reklám CD-k gyártása

korong és borítókészítés

 

Bejelentkezés, további info:

06 70 774 0707

VIDEO a stúdióról itt tekinthető meg!

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
0
8
8
7
6
Házhozszállítás

Termék részletek


Lexicon I-ONIX U42S

Lexicon I-ONIX U42S

audio/midi interfaceI-ONIX egy teljesen új kategóriát képvisel a digitális audiórögzítés terén, mely kitűnően beilleszthető bármely otthoni vagy professzionális stúdió eszköztárába A Lexicon a korábban megjelentetett FW 810S Firewire modell után piacra dobta új IONIX U22, U42S és U82S nevű USB 2.0 audio/MIDI interfészeit. Az új interfészeket az asztalra, könnyen elérhetőnek szánja a Lexicon, ideálisan a billentyűzet és a monitor közé. Ezeken is dbx mikrofon előfokok találhatók az összes analóg bemeneten, és adják melléjük a Pantheon II VST/AU reverb plugin-t. Az U22 2 XLR/TRS kombó analóg bemenettel és 2 TRS kimenettel rendelkezik, 1 Hi-Z hangszerbemenettel, 1 fejhallgató kimenettel és MIDI I/O-val. Az US42S 4 analóg és 2 SPDIF digitális bemenettel, 2 Hi-Z hangszerbemenettel, és 2 fejhallgató kimenettel rendelkezik, az U82S ettől a 8 analóg bemenetben tér el. Mindegyik interfészen dedikált potik és szintkijelzők segítenek a gyors és kényelmes bemeneti/kimeneti jelszintek állításában. A mellékelt szoftvercsomag tartalmaz az asztali stúdióknál már korábban is megszokott Steinberg CueBase LE 4 rögzítőszoftvert, egy Toontrack Ezdrummer Lite dob sampler-t, és természetesen a Pantheon II plug-in-t. A csomag minden egyes tagja futtatható Windows illetve Mac környezetben is. ... Teljes leírás: tovább »eszköztárába A Lexicon a korábban megjelentetett FW 810S Firewire modell után piacra dobta új IONIX U22, U42S és U82S nevű USB 2.0 audio/MIDI interfészeit. Az új interfészeket az asztalra, könnyen elérhetőnek szánja a Lexicon, ideálisan a billentyűzet és a monitor közé. Ezeken is dbx mikrofon előfokok találhatók az összes analóg bemeneten, és adják melléjük a Pantheon II VST/AU reverb plugin-t. Az U22 2 XLR/TRS kombó analóg bemenettel és 2 TRS kimenettel rendelkezik, 1 Hi-Z hangszerbemenettel, 1 fejhallgató kimenettel és MIDI I/O-val. Az US42S 4 analóg és 2 SPDIF digitális bemenettel, 2 Hi-Z hangszerbemenettel, és 2 fejhallgató kimenettel rendelkezik, az U82S ettől a 8 analóg bemenetben tér el. Mindegyik interfészen dedikált potik és szintkijelzők segítenek a gyors és kényelmes bemeneti/kimeneti jelszintek állításában. A mellékelt szoftvercsomag tartalmaz az asztali stúdióknál már korábban is megszokott Steinberg CueBase LE 4 rögzítőszoftvert, egy Toontrack Ezdrummer Lite dob sampler-t, és természetesen a Pantheon II plug-in-t. A csomag minden egyes tagja futtatható Windows illetve Mac környezetben is.
« elrejt
audio/midi interface
I-ONIX egy teljesen új kategóriát képvisel a digitális audiórögzítés terén, mely kitűnően beilleszthető bármely otthoni vagy professzionális stúdió eszköztárába A Lexicon a korábban megjelentetett FW 810S Firewire modell után piacra dobta új IONIX U22, U42S és U82S nevű USB 2.0 audio/MIDI interfészeit. Az új interfészeket az asztalra, könnyen elérhetőnek szánja a Lexicon, ideálisan a billentyűzet és a monitor közé.

Ezeken is dbx mikrofon előfokok találhatók az összes analóg bemeneten, és adják melléjük a Pantheon II VST/AU reverb plugin-t. Az U22 2 XLR/TRS kombó analóg bemenettel és 2 TRS kimenettel rendelkezik, 1 Hi-Z hangszerbemenettel, 1 fejhallgató kimenettel és MIDI I/O-val. Az US42S 4 analóg és 2 SPDIF digitális bemenettel, 2 Hi-Z hangszerbemenettel, és 2 fejhallgató kimenettel rendelkezik, az U82S ettől a 8 analóg bemenetben tér el. Mindegyik interfészen dedikált potik és szintkijelzők segítenek a gyors és kényelmes bemeneti/kimeneti jelszintek állításában.

A mellékelt szoftvercsomag tartalmaz az asztali stúdióknál már korábban is megszokott Steinberg CueBase LE 4 rögzítőszoftvert, egy Toontrack Ezdrummer Lite dob sampler-t, és természetesen a Pantheon II plug-in-t. A csomag minden egyes tagja futtatható Windows illetve Mac környezetben is.
Hangártya
Csatlakozás típusa USB 2.0
Audió támogatás MIDI, ASIO
Bemenetek száma 6 bemenet
Bemenetek 4db XLR/6.3 Jack kombó, 1db midi, 1db S/PDIF 2db 6.3 jack hangszer
Fantom táp van, csatornánként kapcsolható
Kimenetek száma 4 út
Kimenetek 2db 6.3 szimmetrikus jack, 1db midi , 1db USB 2.0, 1db S/PDIF 1db 6.3 jack fejhallgató
AD konverter felbontása 24 bit
Mintavételezési frekvenc. 44.1, 48, 88.2, 96 kHz
Fejhallgató csatlakozó 6.3" Jack
DAW kontroller
Egyéb adatok
Színek fehér
Egyéb Pantheon II VST/AU reverb plug-in, 6 legendás Lexicon zengéssel
Extrák Cubase LE 4 szoftver
Leírás, haszn. ut. igen, idegen nyelvű

 

  • Cikkszám
    10000003028
Webáruház készítés