Új jelszó kérése
stúdió

STÚDIÓFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE AMATŐR ZENEKAROKNAK, ÉNEKESEKNEK, ÉNEKKAROKNAK.

CD kiadás teljes jogi ügyintézéssel

céges reklám CD-k gyártása

korong és borítókészítés

 

Bejelentkezés, további info:

06 70 774 0707

VIDEO a stúdióról itt tekinthető meg!

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
0
6
8
7
9
Házhozszállítás

Termék részletek


Lexicon Omega

Lexicon Omega

Integrált asztali stúdióÍme egy professzionális külső stúdió hangkártya, mely az otthoni felvételek készítésének egyik legjobb barátja. Mihelyst jön a zenei ihlet, rögtön csatlakoztathatsz egy mikrofont vagy akár hangszert, és indulhat a felvétel. Egy USB kábel segítségével csatlakozhatunk PC-hez vagy Macintosh-hoz egyaránt. A készülék, 2db profi dbx Silver Series® mikrofon előfokot tartalmaz, mely garantálja a precíz, kifinomult hangzást. A Line bemenetek lehetővé teszik, billentyű, dobgép, vagy lemezlejáttszó (előfokkal) stb. becsatlakozását. A mikrofon csatornákra, +48V fantom tápot lehet kapcsolni, illetve mindkét mikrofon csatornán található insert pont, külső kompresszornak, EQ-nak stb. Az előlapon az instrument bemeneten keresztül, közvetlenül csatlakoztatható gitár, vagy basszusgitár, illetve a fejhallgató kimeneten kertesztül hallgatható a mankósáv, és maga a felvétel is, mely kapcsolható monóba, és sztereóba is. Az Omegával egyszerre 4 sáv vehető fel USB-n keresztül, az előlapon választható hogy az 1-2 - es, vagy 3-4 - es sávokra történjen a felvétel. A hangkártya mellé, Steinberg Cubase LE programot, és egy Pantheon VST Reverb plug-in-t csomagolnak mellyel az Omega egy kiváló, és rendkívül költséghatékony eszköz, az otthoni stúdiózásra.... Teljes leírás: tovább » vagy lemezlejáttszó (előfokkal) stb. becsatlakozását. A mikrofon csatornákra, +48V fantom tápot lehet kapcsolni, illetve mindkét mikrofon csatornán található insert pont, külső kompresszornak, EQ-nak stb. Az előlapon az instrument bemeneten keresztül, közvetlenül csatlakoztatható gitár, vagy basszusgitár, illetve a fejhallgató kimeneten kertesztül hallgatható a mankósáv, és maga a felvétel is, mely kapcsolható monóba, és sztereóba is. Az Omegával egyszerre 4 sáv vehető fel USB-n keresztül, az előlapon választható hogy az 1-2 - es, vagy 3-4 - es sávokra történjen a felvétel. A hangkártya mellé, Steinberg Cubase LE programot, és egy Pantheon VST Reverb plug-in-t csomagolnak mellyel az Omega egy kiváló, és rendkívül költséghatékony eszköz, az otthoni stúdiózásra.
« elrejt
Integrált asztali stúdió
Íme egy professzionális külső stúdió hangkártya, mely az otthoni felvételek készítésének egyik legjobb barátja. Mihelyst jön a zenei ihlet, rögtön csatlakoztathatsz egy mikrofont vagy akár hangszert, és indulhat a felvétel. Egy USB kábel segítségével csatlakozhatunk PC-hez vagy Macintosh-hoz egyaránt. A készülék, 2db profi dbx Silver Series® mikrofon előfokot tartalmaz, mely garantálja a precíz, kifinomult hangzást. A Line bemenetek lehetővé teszik, billentyű, dobgép, vagy lemezlejáttszó (előfokkal) stb. becsatlakozását. A mikrofon csatornákra, +48V fantom tápot lehet kapcsolni, illetve mindkét mikrofon csatornán található insert pont, külső kompresszornak, EQ-nak stb. Az előlapon az instrument bemeneten keresztül, közvetlenül csatlakoztatható gitár, vagy basszusgitár, illetve a fejhallgató kimeneten kertesztül hallgatható a mankósáv, és maga a felvétel is, mely kapcsolható monóba, és sztereóba is. Az Omegával egyszerre 4 sáv vehető fel USB-n keresztül, az előlapon választható hogy az 1-2 - es, vagy 3-4 - es sávokra történjen a felvétel.

A hangkártya mellé, Steinberg Cubase LE programot, és egy Pantheon VST Reverb plug-in-t csomagolnak mellyel az Omega egy kiváló, és rendkívül költséghatékony eszköz, az otthoni stúdiózásra.
Hangártya
Csatlakozás típusa USB 2.0
Audió támogatás ASIO, MIDI, S/PDIF
Bemenetek száma 8 bemenet
Bemenetek 2db XLR mikrofon, 4db 6.3 Jack TRS line bemenet, MIDI bemenet, S/PDIF bemenet
Fantom táp van, egyszerre kapcsolható
Kimenetek száma 4 út
Kimenetek 2db line kimenet, MIDI kimenet, S/PDIF kimenet
AD konverter felbontása 24 bit
Mintavételezési frekvenc. 44.1, 48 kHz
Fejhallgató csatlakozó 3.5" Jack
DAW kontroller
Egyéb adatok
Színek ezüst
Egyéb 2db insert pont található rajta, 4 soros LEDkijelző
Extrák Cubase LE 4 szoftver, Pantheon VST Reverb plug-in
Leírás, haszn. ut. igen, idegen nyelvű
Tömeg (nettó) 1205 gramm
Méret (szé x ho x mag) 118*184*197 mm

 

  • Cikkszám
    10000003031
    Tömeg
    1,21 kg/db
Webáruház készítés