Új jelszó kérése
stúdió

STÚDIÓFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE AMATŐR ZENEKAROKNAK, ÉNEKESEKNEK, ÉNEKKAROKNAK.

CD kiadás teljes jogi ügyintézéssel

céges reklám CD-k gyártása

korong és borítókészítés

 

Bejelentkezés, további info:

06 70 774 0707

VIDEO a stúdióról itt tekinthető meg!

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
0
8
8
7
6
Házhozszállítás

Termék részletek


QSC K10

QSC K10

 Aktív hangfalÍme a QSC K szériája mely a kompakt megoldások egyik jó példája. A dobozok csupán a mélysugárzók méretében (8, 10, 12-inch), az alsó határfrekvenciában és a maximális hangnyomás tekintetében térnek el egymástól. A felhasznált magassugrzó egységesen 1,75"-os minden egyes modellben. A bennük lévő erősítő a QSC legújabb fejlesztése, az 1000 W-os, D-osztályú elektronika. Mindegyik modell beépített DSP processzorral rendelkezik, képessége, hogy az egyes dobozok méretét meghazudtoló hangtani tulajdonságokkal ruházza fel, továbbá számos védelmi funkciót is ellát az említett elektronika (DMTTM, Intrinsic CorrectionTM, DEEPTM, GuardRailTM). ;A szub rétegelt nyír, míg a topládák strapabíró ABS dobozt kaptak.sp;További figyelmesség a QSC részéről, hogy a flexibilis felhasználás érdekében a hangsugárzókat ellátták M10-es függesztőpontokkal és dönthető hangsugárzóállvány csatlakozási lehetőséggel. A K10 és K12 modell továbbá színpadi monitorként is alkalmazható. Extra szolgáltatásként két darab bemenet is található a szélessávú modelleken, melyekből az egyik mikrofon és vonalszintű (kombi XLR/Jack), míg a másik vonalszintű (kombi XLR/Jack, RCA) lehet. A csatlakoztatott források pedig szabadon keverhetők a beépített mixernek köszönhetően. Az EQ és az LF kapcsolók segítségével pedig számos hangszínmódosítás is végrehajtható. ... Teljes leírás: tovább »tulajdonságokkal ruházza fel, továbbá számos védelmi funkciót is ellát az említett elektronika (DMTTM, Intrinsic CorrectionTM, DEEPTM, GuardRailTM). A szub rétegelt nyír, míg a topládák strapabíró ABS dobozt kaptak. További figyelmesség a QSC részéről, hogy a flexibilis felhasználás érdekében a hangsugárzókat ellátták M10-es függesztőpontokkal és dönthető hangsugárzóállvány csatlakozási lehetőséggel. A K10 és K12 modell továbbá színpadi monitorként is alkalmazható. Extra szolgáltatásként két darab bemenet is található a szélessávú modelleken, melyekből az egyik mikrofon és vonalszintű (kombi XLR/Jack), míg a másik vonalszintű (kombi XLR/Jack, RCA) lehet. A csatlakoztatott források pedig szabadon keverhetők a beépített mixernek köszönhetően. Az EQ és az LF kapcsolók segítségével pedig számos hangszínmódosítás is végrehajtható.
« elrejt
Aktív hangfal

Íme a QSC K szériája mely a kompakt megoldások egyik jó példája. A dobozok csupán a mélysugárzók méretében (8, 10, 12-inch), az alsó határfrekvenciában és a maximális hangnyomás tekintetében térnek el egymástól. A felhasznált magassugrzó egységesen 1,75"-os minden egyes modellben. A bennük lévő erősítő a QSC legújabb fejlesztése, az 1000 W-os, D-osztályú elektronika. Mindegyik modell beépített DSP processzorral rendelkezik, képessége, hogy az egyes dobozok méretét meghazudtoló hangtani tulajdonságokkal ruházza fel, továbbá számos védelmi funkciót is ellát az említett elektronika (DMTTM, Intrinsic CorrectionTM, DEEPTM, GuardRailTM).

A szub rétegelt nyír, míg a topládák strapabíró ABS dobozt kaptak. További figyelmesség a QSC részéről, hogy a flexibilis felhasználás érdekében a hangsugárzókat ellátták M10-es függesztőpontokkal és dönthető hangsugárzóállvány csatlakozási lehetőséggel. A K10 és K12 modell továbbá színpadi monitorként is alkalmazható. Extra szolgáltatásként két darab bemenet is található a szélessávú modelleken, melyekből az egyik mikrofon és vonalszintű (kombi XLR/Jack), míg a másik vonalszintű (kombi XLR/Jack, RCA) lehet. A csatlakoztatott források pedig szabadon keverhetők a beépített mixernek köszönhetően. Az EQ és az LF kapcsolók segítségével pedig számos hangszínmódosítás is végrehajtható.

Ár vonatkozás 1 db-ra vonatkozó ár
Felhasználás Szélessávú, aktív, 2-utas
Rendszer 2 utas rendszer
Teljesítmény adatok
Színuszos teljesítm. 1000 W
Frekvencia átvitel -10 dB 56 - 20000 Hz
Hangnyomás (Maximum) 129 dB
Tulajdonságok
Védőrács mindent borít
Hordfülek van, 2 db, felül, süllyesztett, oldalt
Készülék ház anyaga ABS
Borítás anyaga festett
Felépítés driver magas, bass-reflex mély
Magas sugárzók száma 1 db
Magassugárzó átmérője 1,75 Inch
Közép sugárzók száma 0 db
Mély sugárzók száma 1 db
Mélysugárzó átmérője 10 Inch
Használati mód riggelhető, felületre téve használható, állványra tehető (hüvely), rúddal összeállítható
Csatlakozók, bemenetek XLR line, XLR mic/line, XLR link, RCA input, Műszercsatlakozó
Aktív hangfalak
Végfok teljesítmény 1000 W
Végfok jellemzők digitális végfok, utankénti aktív meghajtás
Limiter analóg, limiter
Szabályzási lehetőségek ki/be kapcsolás, bemenet-választás (mic/line), gain, mély emelés
Áramellátás 230V
Tömeg, méret, stb
Garancia 1 év
Leírás, haszn. ut. igen, idegen nyelvű
Csomagolás kartondoboz
Színek fekete
Tömeg (nettó) 16000 gramm
Méret (nettó) 519*320*300 mm

 

 

  • Cikkszám
    10000003260
    Tömeg
    16 kg/db
Webáruház készítés