Új jelszó kérése
stúdió

STÚDIÓFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE AMATŐR ZENEKAROKNAK, ÉNEKESEKNEK, ÉNEKKAROKNAK.

CD kiadás teljes jogi ügyintézéssel

céges reklám CD-k gyártása

korong és borítókészítés

 

Bejelentkezés, további info:

06 70 774 0707

VIDEO a stúdióról itt tekinthető meg!

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
0
7
1
3
1
Házhozszállítás

Rendezvényhangosítás

hangositas1

 

Tisztelt Érdeklődő / Rendezvényszervező!

  Figyelmébe szeretném ajánlani szolgáltatásunkat, mely cégünk tevékenységének egy kisebb, de nagyon fontos szelete!               

  Bizonyára tudja, hogy egy rendezvény sikere több összetevő eredményességén múlik, és ha csak egyik is gyengélkedik, már az egész rendezvény megítélését rontja! 

  A hangosítás és a megfelelő megvilágítás az a rész, amelyet leginkább érdemes szakemberekre bízni! Az országot járva sokszor bizony szemet szúr, hogy mennyi pénzt beleölnek egy falunapba, fesztiválba, koncertbe ám hiába, ha nem hallani a helyi kórus hangját, vagy nem indul el a CD amikor az amatőr tánccsoport a színpadra lép. Sokszor még a polgármester köszöntőjét sem lehet érteni, nemhogy a kisgyermeket, aki éppen szaval, vagy legrosszabb esetben a konferálót! Ilyen és hasonló okok miatt indítottuk el kampányunkat, hogy méltó legyen egy rendezvényhez a technikai kiszolgálás. Ne a helyi zenekar „motyóján” szóljon minden, vagy éppen hozzá nem értő, nem szakmabeli kezelje a település hangtechnikáját, amit pályázaton nyertek, és elég jónak tűnik, de kifogásolható a kábelek vastagsága, a csatlakozók megbízhatósága, a pontos beállítás, és ami miatt gyakran gerjed, sípol, recseg, ropog az egész.

  A szigorú EU-s szabványok, érintésvédelmi előírások, balesetvédelmi szabályok különösen nagy hangsúlyt kaptak az elmúlt időszakban történt tragédiák miatt, emiatt is érdemes szem előtt tartani, kivel dolgoztatnak!               

  Cégünk 1992 óta van a piacon, főleg hangszer, hang és fénytechnikai professzionális felszerelések kereskedelmével foglalkozik. Mi üzemeltetjük az ország egyik legnagyobb hangtechnikai áruházát is melyben több mint 2000 cikk található!    /www.euromediastudio.com/

A kereskedelem mellett 8 éve rendezvények hang és fénytechnikai kiszolgálásával foglalkozunk. Rengeteg referenciával rendelkezünk az ország számos pontján valamint a Balaton környékén.

  Rövidesen következik a fesztiválszezon, és már lehet gondolkozni a következőn, pl. mit csináljunk másképp, melyik fellépőt hívjuk, és a legfontosabb kérdés, hogy ki fogja technikailag kiszolgálni?

  A minden igényt kielégítő digitális rendszerünkkel 100 - 2000 főig vállalunk rendezvényhangosítást, megfizethető áron! A rendszer lényege hogy szinte pillanatok alatt összeállítható, kevés személyzettel is profin kezelhető, így költségkímélőbben, hatékonyabban, és jutányos áron tudunk dolgozni, amit a mai helyzetben szem előtt kell tartani!     Átgondolandó továbbá az is, hogy pl. egy zenekar kétszer ,háromszor annyiért lép fel, ha a saját felszerelésüket kell hozniuk, mert nincs, aki a technikai igényüket kiszolgálja. Több fellépőből álló rendezvény gördülékenyebben megy, ha nem kell minden fellépőnek le-és „felcuccolnia”, hanem egy profi felszerelésre csak rácsatlakoznak, és pillanatok alatt kezdődhet is a produkció.

  A másik nagy előny, hogy variálható, kisebb rendezvényre, vagy nagy koncertre, más-más összeállításban használható, így nem kell hatalmas költséggel számolni, ha csak helyi falunapról van szó. A felszereléseink természetesen minden EU-s szabványnak megfelelnek. A minőségi hangzás mellett természetesen minden egyéb szükséges kellék, perifériás eszköz rendelkezésre áll: vezeték nélküli és vezetékes mikrofonok, mikroportok, gerjedésgátlók, gate, audiókompresszorok, equalizerek, effektek, CD/mp3 bejátszók... Fénytechnika szempontjából rengeteg reflektor,LED lámpa, robotlámpa, intelligens lámpa, nagyteljesítményű füstgép, nagyteljesítményű multicolor animációs lézerek, buborékgép, hazer, háttérszínező és ábravetítők állnak rendelkezésre, hogy tényleg látványos legyen a színpadkép. Szükség esetén színpadot és hozzá tartozó fedést is tudunk biztosítani akár 9 x 6 m-es méretben!

  Rendelkezünk az összes olyan technikai eszközzel, amire igény lehet, hisz egy nyári szezonban 10-15 alkalommal szolgálunk ki neves előadókat, meghívott sztárvendégeket!

  Szabott áraink a következők, amiből személyes egyeztetés vagy 1 éven belüli több megrendelés esetén kedvezményeket adunk!

 

Falunapokra, helyi fesztiválokra alap fényekkel  35.000 Ft / nap-tól

Falunap, helyi fesztivál meghívott sztárvendég kiszolgálásával  látványfényekkel  60.000-80.000 Ft / nap-tól

 

Élő nagykoncert, többtagú zenekar kiszolgálásával  hang 100.000 Ft /nap-tól

Élő nagykoncert fénytechnikai kiszolgálása /programozható/  fény  40.000 Ft / nap-tól

 

Élő gigakoncert, több zenekar kiszolgálásával hang 250.000 Ft/ nap-tól

Élő gigakoncert külön fénytechnikai személyzettel fény  100.000 Ft/ nap-tól

 

Fizetés igény szerint helyben készpénzfizetési számla ellenében, vagy 8-30 napos átutalással!

Amennyiben felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, kérem jelezze, és felkeressük személyesen további egyeztetés céljából!

Telefon: 06/70/ 774 07 07     


facebook:  Euromedia digitális hangstúdió és kiadó

 e-mail: euromedia@ymail.com  vagy  euromedia71@gmail.com

 

 

Évtizedes tapasztalatunk: semmit nem bízunk a véletlenre! A rendezvények előtt ellenőrizzük a helyszínt, az áramfelvételi lehetőséget, a kábelezési lehetőségeket, valamint minden szervezővel, fellépővel felvesszük a kapcsolatot, és részleteiben megbeszéljük az egész lebonyolítást!

Természetesen ez Önökre nézve semmi egyéb költséggel nem jár!

                                                               Köszönjük, hogy szánt néhány percet ajánlatunkra!

Tisztelettel: Kaszap István és Nagy Balázs hangtechnikusok

 

 

Webáruház készítés