Új jelszó kérése
stúdió

STÚDIÓFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE AMATŐR ZENEKAROKNAK, ÉNEKESEKNEK, ÉNEKKAROKNAK.

CD kiadás teljes jogi ügyintézéssel

céges reklám CD-k gyártása

korong és borítókészítés

 

Bejelentkezés, további info:

06 70 774 0707

VIDEO a stúdióról itt tekinthető meg!

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
0
7
1
3
1
Házhozszállítás

3D színes lézershow

Lézershow 3D mozgó animációkkal, 16 millió színben pompázva, komoly fényerővel az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk. Bármilyen rendezvényre, szülinapi vagy céges partyra, zenére komponált egyedi lézershow-t rendelhet tőlünk.

    Meglepetésként bármilyen előre egyeztetett felirattal, szlogennel, köszöntővel megspékelhetjük a buli varázsát. A lézershow mindig hatalmas sikert arat, az est legnívósabb látványeleme lehet.

    Közel 50 színes lézernyaláb gondoskodik a közönség feje fölé úszó delfinről, a vágtató lóról, a táncoló alakokról... Mozgó ábráink száma közel 1000, tehát változatos és szemet gyönyörködtető showelem egy látványos lézershow, melyre mindenki emlékezni fog.

    Lézershow előre egyeztetett időpontra megrendelhető. Kollégánk a helyszínre megy, beállítja a megadott helyre a készülékeket és a kért időpontban indítja a show-t. A beszerelés kb.10 percet vesz igénybe. A digitális vezérlés és a korszerű lézereink teljesen szabványos otthoni 220 V-os áramvételi lehetőségről üzemelnek. A lézershow időtartamát a megrendelő határozza meg. Általában 10-15 perces szokott lenni. Ennél hosszabban a rengeteg látványelem szinte befogadhatatlan az emberi szem számára. Érdemes koncerteken, céges rendezvényeken úgy időzíteni, hogy amíg a zenekar pihen akkor adjuk meg a közönség számára ezt az élményt.  

 Kérésükre akár egy megadott dalhoz igazítjuk a show elemeket.

Várjuk megrendelését, próbálja ki, kérjen személyre szabott árajánlatot!
06-70-774-0707

lezershow

 

Webáruház készítés