3D lézershow

EUROMEDIA 3D LÉZERSHOW
/16 millió színben 3D-ben mozgó látványelemekkel zenére koreografáltan/

Bármilyen rendezvényre, koncertre, esküvőre nyitótánchoz, szülinapi vagy céges partyra, zenére komponált egyedi lézershow-t rendelhet tőlünk, többféle stílusban./Love,Trance,Children,Christmas …/    Meglepetésként bármilyen előre egyeztetett felirattal, szlogennel, köszöntővel megspékelhetjük a buli varázsát. A lézershow mindig hatalmas sikert arat, az est legnívósabb látványeleme lehet.

   Ezernyi színes lézernyaláb gondoskodik a közönség feje fölé úszó delfinről, a vágtató lóról, a táncoló alakokról... Mozgó ábráink száma közel 1000, tehát változatos és szemet gyönyörködtető showelem, melyre mindenki emlékezni fog.

    Lézershow előre egyeztetett időpontra megrendelhető. A show főleg fedett vagy félig fedett helyszínen érvényesül, hisz gépeink egy speciális szagtalan ködpárát /nem füst!!!/ permeteznek a levegőbe a lehető legjobb látvány elérésének érdekében. A látvány annál élvezhetőbb minél nagyobb a tér. Arénák vagy sportcsarnokok a legideálisabbak, de sörsátrak, éttermek báltermek is megfelelő teret tudnak biztosítani a lenyűgöző látványhoz. 

   Kollégáink a helyszínen beállítják a lézereket és a kért időpontban indítják a teljesen automatizált, a megrendelő kérésre előre felprogramozott show-t. A beszerelés kb.15-20 percet vesz igénybe.

  A digitális vezérlés és a korszerű lézereink teljesen szabványos otthoni 220 V-os /16 A/ áramvételi lehetőségről üzemelnek. A lézershow időtartamát a megrendelő határozza meg. Általában 10-15 perces szokott lenni. Ennél hosszabban a rengeteg látványelem szinte befogadhatatlan az emberi szem számára. Érdemes koncerteken, céges rendezvényeken úgy időzíteni, hogy amíg a zenekar pihen, akkor adjuk meg a közönség számára ezt az élményt. Kérésükre akár egy megadott dalhoz igazítjuk a látványelemeket. Természetesen káros hatása nincs, a lézerek minden előírásnak megfelelnek.

 

 

    A lézershow költsége már 60 ezer Ft-tól elérhető. Az ár a rendezvény nagyságától, az utazási költségtől és a szükséges lézerek mennyiségétől változhat.

Honlap készítés