Professzionális hangosítás

EUROMEDIA PROFESSZIONÁLIS RENDEZVÉNYHANGOSÍTÁS

Figyelmébe szeretném ajánlani szolgáltatásunkat, mely cégünk tevékenységének egyik legtöbb szakértelmet kívánó része!              

  Bizonyára tudja, hogy egy rendezvény sikere több összetevő eredményességén múlik, és ha csak egyik is gyengélkedik, már az egész rendezvény összképét rontja! 

  A hangosítás és a megfelelő megvilágítás az a rész, amelyet leginkább érdemes szakemberekre bízni! Az országot járva sokszor bizony szemet szúr, hogy mennyi pénzt beleölnek egy falunapba, fesztiválba, koncertbe ám rengeteg a hiába, hisz nem hallani a helyi kórus hangját, vagy nem indul el a CD amikor az amatőr tánccsoport a színpadra lép, sokszor még a polgármester köszöntőjét sem lehet érteni, nemhogy a kisgyermeket, aki éppen szaval, vagy legrosszabb esetben a konferálót!

  Ilyen és hasonló okok miatt indítottuk el reklámkampányunkat, hogy méltó legyen egy rendezvényhez a technikai kiszolgálás, hisz nemcsak a sztárfellépőknek, hanem a legkisebb versmondónak is meg jár az igényes hangzás. Sajnos a rendezvénynek pont ez szelete amin általában a szervezők próbálnak spórólni, vagy épp arra bízni aki kicsit kinyít hozzá, van is némi szedett-vedett cucca, de nem rutinos szakember. Bizony utána derül ki hogy amilyen olcsón megúszták olyan csapnivaló is volt az egész.

   Ne a helyi zenekar „motyóján” szóljon minden, vagy éppen hozzá nem értő, nem szakmabeli kezelje a település hangtechnikáját, amit pályázaton nyertek, ami elég jónak tűnik, de kifogásolható a kábelek vastagsága, a csatlakozók megbízhatósága, a pontos beállítás, a figyelmetlenség ami miatt gyakran gerjed, sípol, recseg, ropog az egész.

  A szigorú EU-s szabványok, érintésvédelmi előírások, balesetvédelmi szabályok különösen nagy hangsúlyt kaptak az elmúlt időszakban történt tragédiák miatt, emiatt is érdemes szem előtt tartani, kivel dolgoztatnak!     

        Cégünk 1992 óta van a piacon, 25 éve rendezvények hang és fénytechnikai kiszolgálásával foglalkozunk. Rengeteg referenciával rendelkezünk, rengeteg együttessel ,sztárvendéggel dolgoztunk már egütt  az ország számos pontján valamint a Balaton környékén.

  Rövidesen következik a fesztiválszezon, és már lehet gondolkozni a következőn, pl. mit csináljunk másképp, melyik fellépőt hívjuk, és a legfontosabb kérdés, hogy ki fogja technikailag kiszolgálni?

   A minden igényt kielégítő digitális rendszereinkkel 100 - 2000 főig vállalunk rendezvényhangosítást, megfizethető áron! A rendszer lényege hogy szinte pillanatok alatt összeállítható, kevés személyzettel is profin kezelhető, így költségkímélőbben, hatékonyabban, és jutányos áron tudunk dolgozni, amit a mai helyzetben szem előtt kell tartani!    

   Átgondolandó továbbá az is, hogy pl. egy zenekar kétszer ,háromszor annyiért lép fel, ha a saját felszerelésüket kell hozniuk, mert nincs, aki a technikai igényüket kiszolgálja. Több fellépőből álló rendezvény gördülékenyebben megy, ha nem kell minden fellépőnek le-és „felcuccolnia”, hanem egy profi felszerelésre csak rácsatlakoznak, és pillanatok alatt kezdődhet is a produkció.

  Nem elhanyagolható előny, hogy rendszereink variálhatóak, kisebb rendezvényre, vagy nagy koncertre, más-más összeállításban használhatók, így nem kell hatalmas költséggel számolni, ha helyi falunapról van szó. A felszereléseink természetesen minden EU-s szabványnak megfelelnek, és a legmodernebb digitális készülékekből állnak.. A minőségi hangzás mellett természetesen minden egyéb szükséges kellék, perifériás eszköz a legnagyobb márkákból rendelkezésre áll:

 Vezeték nélküli és vezetékes mikrofonok, mikroportok, gerjedésgátlók, gate, audiókompresszorok, equalizerek, effektek, CD/mp3 bejátszók...

 Fénytechnika szempontjából rengeteg LED lámpa, robotlámpa, intelligens lámpa, nagyteljesítményű multicolor animációs lézerek, buborékgép, hazer, szárazjég gép, háttérszínezők és ábravetítők állnak rendelkezésre, hogy tényleg látványos legyen a színpadkép.

Szükség esetén színpadot és hozzá tartozó fedést is tudunk biztosítani akár 9 x 6 m-es méretben!

  Rendelkezünk az összes olyan technikai eszközzel, amire igény lehet. Éves szinten 50-60 rendezvény szolgálunk ki neves előadókat, meghívott sztárvendégeket!

 Kollégáink mind képzettek, rutinnal tapasztalattal rendelkezők és minden rendezvényre 1 diplomával rendelkező hangmérnök is érkezik.

Honlap készítés