Épületek 3D vizualizációja

EUROMEDIA 3D MAPPING - ÉPÜLETEK ÉS TÁRGYAK VIZUALIZÁCIÓJA

/épületre vetített zenére komponált 3D mozgó látványosság/

  Cégünk egyik legnépszerűbb szolgáltatása, a világon legnagyobb érdeklődést kiváltó
épületre vetített vizualizációja, a 3D mapping.

Az épületre vetített 3D effektekkel, és a speciálisan megtervezett és méretezett animációkkal mozgóvá tesszük, életre keltjük az épületek falait illetve homlokzatát.

  A látványos vetítés során 3D mozgó animációk egész sora jelenik meg az épület adottságaira szabva. A zenére koreografált 3D vizualizáció felejthetetlen élményt nyújt és a homlokzat teljesen új arculatát mutatja be. A modern művészeti és az illusztratív elemek keveredése izgalmas látványosságot eredményez. Az embereket nagyon vonzza ez a fajta művészet, hiszen ilyen monumentális vizualitással másutt nem lehet találkozni, az élmény televízión vagy számítógépen keresztül elveszik.


  A kivitelezés során a legmodernebb számítógépes eszközök és animációs szoftverek egész sorát alkalmazzuk a lenyűgöző hatás elérésének érdekében. A felfoghatatlan méretű akár 1000 négyzetméteres kép és a 3D effektek tárháza örök élményt nyújt. Az országban az elsők között rendelkezünk ezzel a tudással és technológiával mely bármilyen épületre, vagy nagyobb méretű tárgyra alkalmazható úgy hogy a helyszínre nem is szükséges kimennünk. Képesek vagyunk az autótól, a hidakon, szállodákon, templomokon keresztül kastélyokat és várakat is életre kelteni ezzel a vetítési technológiánkkal.  Megrendelés esetén látványtervet készítünk az igények figyelembe vételével a videostúdiónkban, melyet a megrendelő rendelkezésére bocsájtunk.

  A végleges vizualizációt a helyszínen a kalibrálás követően speciális projektorokkal az objektumra vetítjük. A show többször megismételhető és egy rendezvénybe programelemként is beilleszthető. A rendszer működéséhez csak stabil minimum 32A áramforráson kívül különösebb technikai igényre nincs szükség, cégünk mindennel rendelkezik, és a helyszínre szállítja.

Amennyiben nincs a környéken áramvételi lehetőség, úgy saját nagyteljesítményű áramfejlesztőnkkel meg tudjuk oldani a show lebonyolítását.

Minden épületre vagy tárgyra egyedileg tervezzük meg a látványelemeket a megrendelő elképzeléseinek megfelelően. A konkrét ár megadása, a show ideje a tárgy vagy épület nagyságának figyelembe vételével történik, keressen a megadott telefonszámon biztosan találunk megoldás.

Az általunk használt technológia rengeteg felhasználási lehetőségei közül
tekintsen meg néhányat az alábbi videókban:

- Idegenforgalmi látványosságként -

- Színpadi előadásokhoz -

- Tánckoreográfiákhoz -

- Céges és marketing célokra -

- Esküvőre -

- Ünnepekre, különleges alkalmakra -

Honlap készítés