Épületek LED fényfestése

EUROMEDIA LED FÉNYFESTÉS
/Várak - kastélyok - Impozáns épületek zenére koreografált LED fényfestése/


Cégünk egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb szolgáltatása az épületfestés, mely abból áll, hogy előre egyeztetett és megtervezett program alapján különleges épületeket, várakat, kastélyokat festünk át más-más színre speciális lámpáinkkal. Minden épületre egyedileg dolgozzuk ki a látványtervet. Fokozottan ügyelünk a domináns, kiemelkedő részek hangsúlyozására, mint kapuk, bejáratok, tornyok. A kiépített rendszer alkalmas arra, hogy folyamatosan változzon, így percről percre újabb és újabb szemet gyönyörködtető látvány tárulhat a látogatók elé, és az épület is más-más arcát mutatja a színek segítségével.

    A számítógép által vezérelt rendszer bárhová telepíthető, és rengeteg lámpa vezérlésére képes. Az épületeket általában személyesen tekintjük meg és helyszíni bejárás után tervezzük meg a kiépítést. A hatalmas fényerővel rendelkező készülékeink által megfestett vár vagy kastély már sok száz méterről csodálatos látványt nyújt.

Többféle konstrukcióban rendelhető meg a szolgáltatásunk:

Standard (tartalmazza az alap kiépítést és az épület teljes átszínezését. Ilyenkor nem változnak a színek, hanem a kért színben fog tündökölni folyamatosan a megadott időtartamig.) 50.000 Ft/ nap-tól

Special (a kiépített rendszer szépen folyamatosan változtatja a színeket. Az átúszás effektet használva szépen lassan változnak meg a falak, homlokzatok színei rengeteg variációval folyamatosan az egész est folyamán.) 80.000 Ft/nap-tól

Professional ( ez a csomag tartalmazza az épület alap megszínezését, valamint megadott időközönként a zenére komponált látványshow lejátszását. Ilyenkor a kért zenéhez komponálva változnak gyorsan illetve lassan a színek, harmonizálva a zene ritmusához. Egy ilyen show körülbelül 12-15 perces időtartamú és egyeztetett időszakonként kerül elindításra. Kollégáink a helyszínen beállítják a lámparendszert és a kért időpontban indítják a teljesen automatizált, a megrendelő kérésre előre felprogramozott show-t. 100.000 Ft/nap-tól  korlátlan alkalommal azt est folyamán többször is. Amennyiben hangosítás nem áll rendelkezésre a helyszínen úgy cégünk a helyszín méreteit figyelembe véve telepíti azt melynek díja 30.000 Ft/nap. Kérésre professzionális lézershow-val ötvözhetjük a látványt.

Kiépítés:
Az előkészület időtartama nagyon változó. A pár órás beszereléstől akár az 1 napos előkészítés is előfordulhat. Függ a lámpák számától és a terület megközelíthetőségétől. Cégünk minden szükséges felszereléssel rendelkezik egy ilyen projekt kiépítéséhez a helyszínen csak hálózati áramforrásra van szükségünk.

Áramfelvétel:

A digitális vezérlés és a korszerű nagy teljesítményű LED lámpák teljesen szabványos 220 V-os /16 A/ áramvételi lehetőségről üzemelnek elenyésző fogyasztással.

Költségek:
Áraink tartalmazzák, a helyszínre történő szállítást, a rendszer teljes kiépítését majd a kért időtartamra az épületfestés szolgáltatást bármely választott konstrukcióban. A szerződésben foglalt időtartam után természetesen a bontás és az elszállítás is a mi dolgunk. A fényshow időtartamára szakképzett személyzetet biztosítunk a helyszínen a teljes  időtartam alatt, aki felügyeli és kezeli a számítógépes rendszert.

 

Az épületfestés szolgáltatásunk során semmilyen kár vagy sérülés nem érheti a műemlékeket, vagy az épületet kollégáink a legkörültekintőbb módon járnak el a kiépítés során. Közvetlenül fizikailag sosem érintjük az épületet. Lámpáink nem bocsájtanak ki hőt így közvetve sem veszélyeztetik a falak felületét.

Honlap készítés